Lempeän elämän valmennus
– holistista hyvinvointivalmennusta lempeällä otteella

Aiheita, joita valmennuksessa voidaan painottaa

OMANNÄKÖINEN ELÄMÄ / POSITIIVINEN SISÄINEN PUHE / ITSEMYÖTÄTUNTO / STRESSIN VÄHENTÄMINEN JA RENTOUTUMISEN TAIDOT / TYÖSSÄ JAKSAMINEN / TAPOJEN MUUTOS / ITSELUOTTAMUS / ERITYISHERKKYYS / ITSEHOIVATAIDOT / SUHDE ITSEEN / ITSENSÄ JOHTAMINEN

 

Valmennus sopii sinulle, joka haaveilet lempeämmästä, omannäköisestä elämästä.

Kaipaat elämääsi muutosta: lisää aikaa ja lisää tilaa tehdä asioita, joita ihan oikeasti haluat tehdä. Lisää aikaa elämäsi tärkeimmälle ihmiselle, sinulle itsellesi.

Ehkä unohdat laittaa itsesi omassa arjessasi etusijalle. Ehkä stressi vie voimasi. Ehkä haluat muuttaa suhdetta itseesi lempeämmäksi ja myötätuntoisemmaksi.

Saatat tietää hyvin, mitä sinun pitäisi tehdä tai mistä hyötyisit, mutta kaipaat tukea ja kannustusta. Yhdessä tekemällä päästään parempaan lopputulokseen.

mitä valmennuksessa tehdään?


Holistinen hyvinvointivalmennus on nimensä mukaan holistista eli kokonaisvaltaista.

Se tarkoittaa sitä, että valmennuksen aikana käsittelemme haasteitasi yhden katsantokannan sijaan monesta eri näkökulmasta.

Valmennuksen kuluessa syvennymme tarpeen mukaan arkesi ja elämäsi eri puoliin: ihmissuhteisiin, työhön, fyysiseen aktiivisuuteen, ravintoon ja henkisyyteen.

Valmennustapaamiset sisältävät keskustelua, herätteleviä kysymyksiä ja kirjallisia tehtäviä, joiden avulla saat oivaltavia havaintoja omasta elämästäsi. Tiedostamisen kautta pystyt toimimaan ja tekemään kaipaamiasi muutoksia elämääsi. Valmennuksessa voidaan käyttää myös kehollisia elementtejä, kuten hengitys- ja rentoutusharjoituksia.

Halutessasi teen sinulle oman rentoutus- tai meditaatioäänitteen, jota voit kuunnella kotona tapaamisten välissä.

miten aloitetaan?


Valmennus alkaa aina aloituskäynnistä, jonka aikana arvioidaan yhdessä tulisiko meistä hyvä tiimi valmennusmatkalle. Voit kertoa tilanteestasi, jonka jälkeen arvioidaan yhdessä minkälainen tuki olisi juuri sinulle hyväksi.

Aloituskäynnin jälkeen voit käydä valmennuksessa 1-2 kertaa kuukaudessa, jolloin pääset parhaisiin tuloksiin.

Tervetuloa valmennukseen!

 

 


ALOITUSKÄYNTI

60 min

40 €

Ensiaskeleesi kohti keveämpää olemisen tilaa. Sisältää alkukartoituksen.

Aloituskäynnillä kartoitamme yhdessä yksilöllisen tilanteesi ja tarpeesi.

Mitä sinulle kuuluu nyt?
Mitkä ovat tavoitteesi ja toiveesi?
Missä kaipaat tukea?

Aloituskäynnin aikana on tarkoitus selvittää, olisiko yhteistyö meitä molempia miellyttävää. Minulle on sydämen asia, että tunnet olosi mukavaksi ja löydämme yhteisen sävelen.

1:1 – YKSILÖVALMENNUS

60 min

70 €

Säännöllinen tuki ja kannustus. Valmennuksessa tulet nähdyksi ja kuulluksi omana itsenäsi turvallisessa ja sallivassa ilmapiirissä. Kaikille tunteille ja ajatuksille on tilaa.

Valmennus sisältää keskustelua, herätteleviä kysymyksiä ja kirjallisia tehtäviä. Valmennukseen voidaan yhdistää myös kehollisia elementtejä, kuten hengitystä ja rentoutusharjoituksia.

Saat mukaasi vaihtelevasti materiaaleja ja kotitehtäviä. Voit myös aina lähettää sähköpostia, jos kaipaat tukea tai kannustusta tapaamisten välissä.

 

VARAA AIKA

 

Kaikkiin hintoihin sisältyy alv 24%.VIESTEJÄ
VALMENNETTAVILTA

 

 

Kiitos Jutta! Sä olet ollut isona apuna tässä mun ”projektissa” ’paremmaksi, eheämmäksi itseksi’. ❤

H. P.

 

Ymmärsin lopettaa suorittamisen, tajusin että en tarvitse kaikkia koulutuksia vaan riitän tällaisenaan. Nyt odotan hetkeä, jolloin meneillä ei ole mitään ”ylimääräistä”. Elokuussa on viimeinen tentti ja sen jälkeen aion olla ottamatta mitään ylimääräistä projektia vähään aikaan ja kokeilla miltä se tuntuu.
Olen oppinut myös delegoimaan asioita, joita muut pystyvät hoitamaan, kaikki ei ole enää omilla harteilla. Olo on huomattavasti selkeämpi. Päätin myös tehdä selkeän päätöksen että kun kerran olen osittain äitiysvapaalla, en yritä saavuttaa työrintamalla mitään mullistavaa. Sen aika on myöhemmin.
Omaa aikaani olen oppinut arvostamaan paremmin. Vaikka se vaatiikin vielä työtä, olen jo oppinut sanomaan esim. asiakkaille ja työkavereille välillä ei.

En olisi voinut olla tyytyväisempi valmennukseen. En oikein osannut aluksi odottaa mitään mutta sain aivan valtavasti apua. Tehtävät, joita sain kotiin olivat herätteleviä ja selvensivät ajatuksia paljon. Syitä omaan käyttäytymiseen löytyi sekä kotona tehtäviä tehdessä että tapaamisilla keskustellessa. Olo keveni valmennuksen aikana aivan järjettömästi. Ja jokaisen tapaamisen jälkeen lähdin kotiin hymyssä suin ja iloisin mielin. Sulla on tosiaan taito kuunnella:) Iso kiitos vielä sulle!

S. M.