H O L I S T I N E N   H Y V I N V O I N T I V A L M E N N U S

s t r e s s i n h a l l i n t a a   j a   i t s e h o i v a a

 

 

 

m i t ä ?

Holistinen hyvinvointivalmennus on nimensä mukaan holistista eli kokonaisvaltaista.

Valmennuksen näkökulmasta se tarkoittaa sitä, että valmennuksen aikana käsittelemme stressiä ja itsehoivaa yhden katsantokannan sijaan monesta eri näkökulmasta.

Valmennuksen aikana syvennymme arkesi ja elämäsi eri puoliin: ihmissuhteisiin, työhön, fyysiseen aktiivisuuteen, ravintoon ja henkisyyteen.

 

k e n e l l e ?

Valmennus sopii sinulle, joka unohdat laittaa itsesi omassa arjessasi etusijalle. Sinulla saattaa olla vain vähäiset tai jopa melko olemattomat stressinhallintakeinot.

Tiedät ehkä hyvin, mitä sinun pitäisi tehdä tai mistä hyötyisit, mutta et saa vain asioita aikaiseksi omin voimin.

Olet kyllästynyt kiireeseen, heikkoon elämänhallintaan ja uupumukseen.

Kaipaat elämääsi muutosta: lisää aikaa ja lisää tilaa tehdä asioita, joita ihan oikeasti haluat tehdä. Lisää aikaa elämäsi tärkeimmälle ihmiselle, sinulle itsellesi.

 

m i t e n   e d e t ä ä n ? 

Sinä olet itsesi paras asiantuntija. Autan sinua tekemään itseäsi parhaiten tukevia valintoja omassa arjessasi.

Harjoitusten avulla pyrimme muokkaamaan prioriteettilistaasi siten, että olet sen kärkipäässä. Opit laittamaan itsesi ja tarpeesi etusijalle.

Saat konkreettisia keinoja stressitasojen alentamiseen ja stressinhallintaan.

Itsesi hoitamisesta tulee tiivis osa arkeasi ja sen vaikutukset heijastuvat jokaiselle elämänalueelle.

 

VARAA AIKA

 


Kaikkiin hintoihin sisältyy alv 24%.

A L O I T U S K Ä Y N T I

60 min

40 €

Ensiaskeleesi kohti keveämpää olemisen tilaa. Sisältää alkukartoituksen.

Aloituskäynnillä kartoitamme yhdessä yksilöllisen tilanteesi ja tarpeesi. Mitä sinulle kuuluu nyt? Mitkä ovat tavoitteesi ja toiveesi? Missä kaipaat tukea?

Minulle on sydämen asia, että tunnet olosi mukavaksi ja löydämme yhteisen sävelen.

Y K S I L Ö V A L M E N N U S

60 min

70 €

Valmennuksessa tulet nähdyksi ja kuulluksi omana itsenäsi turvallisessa ja sallivassa ilmapiirissä. Kaikille tunteille ja ajatuksille on tilaa.

Valmennus sisältää keskustelua, herätteleviä kysymyksiä ja kirjallisia tehtäviä. Valmennukseen voidaan yhdistää myös kehollisia elementtejä, kuten hengitystä ja rentoutusharjoituksia.

Saat mukaasi vaihtelevasti materiaaleja ja kotitehtäviä.

 Kokemuksia valmennuksesta

Ymmärsin lopettaa suorittamisen, tajusin että en tarvitse kaikkia koulutuksia vaan riitän tällaisenaan. Nyt odotan hetkeä, jolloin meneillä ei ole mitään ”ylimääräistä”. Elokuussa on viimeinen tentti ja sen jälkeen aion olla ottamatta mitään ylimääräistä projektia vähään aikaan ja kokeilla miltä se tuntuu.
Olen oppinut myös delegoimaan asioita, joita muut pystyvät hoitamaan, kaikki ei ole enää omilla harteilla. Olo on huomattavasti selkeämpi. Päätin myös tehdä selkeän päätöksen että kun kerran olen osittain äitiysvapaalla, en yritä saavuttaa työrintamalla mitään mullistavaa. Sen aika on myöhemmin.
Omaa aikaani olen oppinut arvostamaan paremmin. Vaikka se vaatiikin vielä työtä, olen jo oppinut sanomaan esim. asiakkaille ja työkavereille välillä ei.

En olisi voinut olla tyytyväisempi valmennukseen. En oikein osannut aluksi odottaa mitään mutta sain aivan valtavasti apua. Tehtävät, joita sain kotiin olivat herätteleviä ja selvensivät ajatuksia paljon. Syitä omaan käyttäytymiseen löytyi sekä kotona tehtäviä tehdessä että tapaamisilla keskustellessa. Olo keveni valmennuksen aikana aivan järjettömästi. Ja jokaisen tapaamisen jälkeen lähdin kotiin hymyssä suin ja iloisin mielin. Sulla on tosiaan taito kuunnella:) Iso kiitos vielä sulle!

S. M.