Puhtaan ruokavalion likainen puoli

Katsoin juuri Yle Areenasta dokumentin, joka puhutteli minua syvältä. Puhtaan ruokavalion likainen puoli on mielenkiintoinen, joskin aika suppea dokumentti clean eating-trendin rumasta kääntöpuolesta. Onko hyvää tarkoittava terveelliseen ruokavalioon keskittynyt buumi jo kääntynyt täysin päälaelleen tuoden enemmänkin pahoinvointia?

Read More

AYURVEDA HYVINVOINNIN TUKENA

Kävin keväällä konsultaatiossa ayurvedalääkäri Pardaman Sharman luona. Pardamanin ayurvedaklinikka Surya Ayurveda sijaitsee oikeastaan Helsingissä, mutta hän käy silloin tällöin pitämässä vastaanottoa myös muutamassa muussa kaupungissa. Turussa vastaanottotilana toimii Ravensara Day Spa Yliopistonkadulla.

Read More

ITSEHOIDON MERKITYS ARJESSA

At its heart, self-care is simply the ability to be compassionately present with yourself and your needs. // Christy Tending

Joku kysyi minulta kerran, että eikö itsehoito ja omien tarpeiden etusijalle laittaminen ole itsekästä? Päinvastoin, se on välttämätöntä. Itsehoidossa on kyse omien tarpeiden tunnistamista ja niihin vastaamista. Se on itsensä ravitsemista ja uudelleen täyttämistä kuluttavassa maailmassa.

Read More

HELPOTUSTA ALLERGIAKAUTEEN LÄÄKKEETTÖMÄSTI

Nyt kun kevät on vihdoin tullut ilahduttamaan meitä valollaan ja lämmöllään, saattaa siitepöly alkaa kutitella yhden, jos toisenkin nenää. Koivun siitepölyä alkaa olla ilmassa jo kohtalaisesti, ainakin täällä eteläisessä Suomessa. Siitepölyallergia koskettaa noin miljoonaa suomalaista, joten ihan pikkujutusta ei ole kyse.

Read More

HOLISTIK INSPIRAATIO :: HUHTIKUU ’17

Mikä inspiroi juuri nyt?

YKSINKERTAISEMPI ELÄMÄ

Tiny spaces | Pienissä tiloissa asuminen, yksinkertaistaminen ja tavaran vähentäminen on inspiroinut maailmalla jo pitkään. Tämä äärettömän kaunis, neljän hengen koti on loistava esimerkki siitä, miten suhteellisen pienikin tila voi olla valoisa, funktionaalinen ja harmoninen. Huomaan katsovani pätkää uudestaan ja uudestaan. Eniten ihastuttaa asunnon kasvit!!

Read More