Y H D E N   N A I S E N   H Y V I N V O I N T I V A L L A N K U M O U S

 

 

Olen Jutta Joki, 33-vuotias holistinen hyvinvointivalmentaja Turusta. Holistik on  manifestini paremman, onnellisemman ja terveemmän elämän puolesta.

Hyvinvointi on lopulta kiinni pienistä päivittäisistä valinnoista. Se on tahtoasia. Se on yksilöllisyyttä ja itsetuntemusta. Mitä tarvitsen, juuri nyt? Mikä ravitsee kehoani ja mieltäni tällä hetkellä? Haluan auttaa sinua tunnistamaan omat yksilölliset tarpeesi, omassa arjessasi.

Kiireen ja stressin keskellä on liiankin helppoa sortua tekemään valintoja, jotka eivät tue parasta mahdollista hyvinvointia. Loppuunpalamisen itse kokeneena, tiedän hyvin mitä uupumus on. Tiedän myös, että uupumisesta voi selvitä ja siihen paras tapa on elää linjassa itsensä kanssa.

Hyvinvointi ei ole staattista, vaan ikiaikaista tasapainoilua. Me kaikki tarvitsemme lisää itsehoitoa, lempeyttä ja vilpittömyyttä, inspiraatiota, luovuutta ja yhteisöllisyyttä, yhteyttä ympäröivään luontoon. Ennen kaikkea tarvitsemme lisää tervettä itserakkautta, sillä siitä hyvinvointi alkaa.

Tarjoan holistista hyvinvointivalmennusta naisille Turun seudulla. Erikoistun valmennuksissani stressinhallintaan ja itsehoitoon.

 

LUE LISÄÄ