True power

 is living

 the realization

that you are your own

healer, hero and leader

 

yung  pueblo

 

 

Holistik.
– lempeän hyvinvoinnin vallankumous

Holistik on manifestini aidomman, kevyemmän ja lempeämmän elämän puolesta.

Hyvinvointi ei ole staattista, vaan ikiaikaista tasapainoilua. Pohjimmiltaan se on pieniä, päivittäisiä valintoja. 

Jotkut valinnat tukevat meitä parhaalla mahdollisella tavalla ja vievät eteenpäin, toiset taas tuntuvat vievän meitä poispäin tavoitteistamme.

Loppujen lopuksi merkityksellistä on se, mistä käsin näitä valintoja teemme.

Nykyaika ajaa meidät helposti kiireen ja stressin kurimukseen. Yhdessä työskennellessämme keskitymme ennen kaikkea stressin vähentämiseen ja itsehoivataitojen kehittämiseen, jotta voit tehdä elämäsi valintoja parhaista lähtökohdista käsin.

Yksilöllisyys

Hyvä itsetuntemus on hyvinvoinnin perusta. Tunnistamalla omat, yksilölliset tarpeesi, kunnioitat omaa ainutlaatuisuuttasi. Omien tarpeiden kuunteleminen vaatii hiljaisuutta, herkkyyttä, pysähtymistä; asioita, joita monen elämästä puuttuu nykyaikana.

Mitä tarvitset, juuri nyt? Mikä ravitsee kehoasi ja mieltäsi tällä hetkellä? Vain sinä tiedät, mikä sinulle on hyväksi. Haluan auttaa sinua tunnistamaan omat yksilölliset tarpeesi ja vastaamaan niihin.

Pehmeys

Aito, todellinen hyvinvointi alkaa terveestä itserakkaudesta. Se ei tule puskemalla, eikä pakottamalla, vaan omalla painollaan.

Pehmeys ei tarkoita passiivisuutta. Se tarkoittaa myötätuntoista ja lempeää suhtautumista itseesi. Itsesi ravitsemista rankaisun sijaan.

Avautumalla erilaisille vaihtoehdoille, vastaanottamalla, hellästi muokkaamalla ja johdattamalla voit löytää uuden tavan elää.

Pehmeys on vahvuutta.

Voimaantuminen

Haluan auttaa sinua tuntemaan itsesi voimaantuneeksi. Uskallat ottaa vastuun omasta hyvinvoinnistasi ja elämästäsi uudella tavalla. Et näe itseäsi enää olosuhteiden uhrina. Sen sijaan sinusta tulee oman arvosi tunteva aktiivinen toimija, lempeän hyvinvoinnin soturi.

Luotat itseesi ja kykyysi tehdä sinua eteenpäin vieviä valintoja ja seisot ylpeänä omien valintojesi takana. Elät linjassa omien arvojesi ja tavoitteidesi kanssa.